fbpx

TAC Festival 2021 Screening Schedule

Back to the Festival Page

Click here to download a PDF copy

Thursday, May 13th

Session 1

7:00-7:10 Introductions (10 min.)

7:10-7:40 Saving the Sacred (30 min.)

7:40-8:13 Comprehending the History, Mysteries of Ancient Kultobe (33 min.)

8:13-8:21 Break (8 min.)

8:21-8:52 Dehsalm (31 min.)

8:52-9:45 Tintin and the Mystery of the Rascar Capac Mummy (53min.)

9:45-10:00 Q&A for TBD (15 min.)

 

Friday, May 15th

Session 2

7:00-7:10 Introductions (10 min.)

7:10-7:24 Viva Presidio! (14 min.)

7:24-8:21 We, the Voyagers: Our Moana (57 min.)

8:21-8:29 Break (8 min.)

8:29-9:53 No Roses on a Sailor’s Grave (84 min.)

9:53-10:08 Q&A for TBD (15 min.)

 

Saturday, May 16th

Session 3

9:30-9:40 Introductions (10 min.)

9:40-9:55 La Charada Teatro - Puppeteers in Guatemala (15 min.)

9:55-10:10 KADDISH (15 min.)

10:10-10:51 What if Nothing? (41 min.)

10:51-10:59 Break (8 min.)

10:59-12:15 Seeds (76 min.)

12:15-12:30 Intermission/Q&A for TBD (15 min.)

 

Session 4

12:30-12:39 Riding Through Time (9 min.)

12:39-1:45 The Art of Time (66 min.)

1:45-1:53 Break (8 min.)

1:53-2:21 Pray (28 min.)

2:21-3:14 Meeting Neandertal (53 min.)

3:14-3:30 Intermission and Q&A for TBD (16 min.)

 

Session 5

3:30-4:23 Riddle of the Bones: Gender Revolution (53 min.)

4:23-4:31 Break (8 min.)

4:31-5:24 The Forgotten Refuge (53 min.)

5:24-6:17 The Ghost of the Neolithic (53 min.)

6:17-6:30 Q&A for TBD (13 min.)

 

Sunday, May 17th

Session 6

10:00-10:10 Introductions (10 min.)

10:10-10:41 Synapse (SFUMATO) (31 min.)

10:41-11:18 The Gallic Pact (37 min.)

11:18-11:26 Break (8 min.)

11:26-11:57 Sarevo (31 min.)

11:57-12:45 Thus Speaks Taram-Kubi, Assyrian Correspondence (48 min.)

12:45-1:00 Intermission and Q&A for TBD (15 min.)

 

Session 7

1:00-1:15 The Lost Redwood (15 min.)

1:15-1:37 SMOKE AND OCHER (22 min.)

1:37-2:17 ETOA: A Kokoda Track Story (40 min.)

2:17-2:25 Break (8 min.)

2:25-2:52 Rituals: Amazonia, To Become a Man (27 min.)

2:52-3:45 The Dune People (53 min.)

3:45-4:00 Intermission (15 min.)

 

Session 8

4:00-4:14 Twelve Decades of Discovery (14 min.)

4:14-5:07 The Untold Story of the Vatican (53 min.)

5:07-5:15 Break (8 min.)

5:15-6:42 Homo Sapiens: New Origins (87 min.)

6:42-7:00 Q&A for TBD (18 min.)

 

Back to the Festival Page